Pagina de comanda pentru componente Phallosan.

Clopotul penisului, Traducere "a bell-end" în română

Conținutul

ceea ce face penisul strâmb de ce penisul nu răspunde

Indisponibil în stoc Comparare produsEliminare din comparație Nou! Care-i șmecheria? La capătul tubului de silicon este o supapă specială tatăcare se fixează în echipamentul terminal, acrilic clopot.

papuci cu penis agaric zburător și erecții

Acesta este echipat cu un conector de sex feminincare chiar și după deconectarea pompei sau furtunul poate clopotul penisului clopotul de vid. Cum arată în practică? Aplicat clopotul penisului mai multe vid locații în același timp! Acest set include 2x mai mic mamelonul de clopot și un penis mare clopot. În primul rând, conectați mamelonul clopot, se aplică de exemplu, partenerdeconectați furtunul și mameloanele clopot va mentine vidul, apoi fixați furtunul în clopotul al penisului, clopotul penisului puteți utiliza acest lucru pe penis.

medicamente care slăbesc erecția ce este erecția multiplă

Economisiți bani cumpără o pompă, fie pe penis sau vagin si ei, atunci puteți cumpăra deja o fractiune din costul de accesorii. De exemplu, un clopot mic pe clitoris, vagin mai mare, chiar mai mult pentru intregul san, sau clopotele mici pe sfârcurile ei.

  • Motivul pentru care omul nu are erecție
  • Am un penis foarte mare
  • Circumcizia baieteilor nou-nascuti
  • Erecția dispare 33 de ani

Accesorii noi oferim mult. Pompa de vid este echipat cu un manometru de presiune precis și două ventuze cu clopotul penisului pe mameloane sau clitorisului, clopot de vid pentru penis.

care medic tratează disfuncția erectilă ce poate fi un penis mic

Aceasta a lucrat pompa de vid mare este ușor de utilizat este potrivit pentru toți oamenii care au nevoie de ajutor pentru a mări erectia penisului si ridicarea de formare. Manometrul vă va permite să se controleze cu precizie vidul realizat în cilindru, astfel încât să se evite în viitor disconfort.

erecție insuficientă în acest proces erecția lui dispare

Pompa este de asemenea echipat cu un rychloventilem vid cu eliberare imediată în cilindrul de legătură și supapa de mai mult siguranța. Cu două ventuze sfarcurile ei au avut această pompă nu este proprietatea exclusivă a bărbaților, dar este nevoie de femei.

CE ESTE ORGASMUL?