Bărbaţii celebri care-au mărturisit că nu sunt bine dotaţi

Concert penis, Enrigue Iglesias: "Am cel mai mic penis din lume"

Conținutul

  Enrique Iglesias. Foto: Contactmusic.

  concert penis

  Într-o pauză a concertului pe care l-a susţinut, miercuri, pe Rod Laver Arena din Melbourne, cântăreţul Enrique Iglesias a invitat pe scenă trei bărbaţi din public pentru a purta o scurtă discuţie despre pierderea concert penis. După ce au băut câteva pahare cu whisky, artistul le-a mărturisit miilor de spectatori prezenţi la eveniment că are "cel mai mic penis din lume" şi că are concert penis de prezervative extra-small.

  concert penis

  După ce a spus că nu ar fi trebuit să amestece alcoolul cu antibioticele care i-au fost prescrise, Enrique Iglesias i-a invitat pe cei trei bărbaţi la o discuţie "privată" şi "bărbătească", cerându-le să vorbească despre momentul în care aceştia şi-au pierdut virginitatea.

  Însă ei au fost nevoiţi să plătească pentru asta. Eu am vrut să aştept să cunosc fata potrivită şi în cazul meu s-a concert penis când aveam 25 de ani", a declarat cântăreţul spaniol.

  concert penis

  Nici invitaţii cântăreţului nu s-au lăsat mai prejos în privinţa "mărturisirilor" pe această temă. Concert penis durat 10 secunde", a declarat primul invitat.

  concert penis

  La finalul acestei discuţii, starul spaniol a declarat: "Chiar dacă am un look spaniol, am cel mai mic penis din lume. Fiul celebrului Julio Iglesias, Enrique a călcat pe urmele tatălui şi a ajuns unul dintre cei mai în vogă artişti. Artistul spaniol are o relaţie de peste opt ani cu fosta jucătoare de tenis de origine rusă Anna Kournikova.

  • Cea mai zgomotoasă insectă de pe Terra are penis "cântător"
  • Enrigue Iglesias: "Am cel mai mic penis din lume"
  • Lenny Kravitz şi-a fluturat penisul în faţa fanilor VIDEO | Click

  În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Enrique Iglesias susţine că are "cel mai mic penis din lume".

  Vizualizări articol: