(P) Cum ajută un program de Executive MBA liderii în digitalizarea companiei

Cum ajută

How did I LAND a BOEING 737?

Este cunoscut faptul că, indiferent cât de bun eşti într-o anumită meserie, nu este suficient pentru ca business-ul în domeniul respectiv să fie unul profitabil. Acesta este şi unul dintre motivele pentru care numărul antreprenorilor care se înscriu în programe cum ajută educaţie executivă este în creştere.

cum ajută

Elena Ştefănescu este o tânără arhitectă care, îna pus bazele unui studio de arhitectură în Bucureşti, numit Studio ae. Modul de a învăţa este unul axat pe experienţe practice, cu aplicaţii în domeniul propriu de activitate pentru fiecare aspect care cum ajută într-un business, de la leadership, strategie, înţelegerea macroeconomică, la analiza detaliată pe datele financiare, vânzări, IT sau managementul schimbării.

cum ajută

Managerii şi antreprenorii români care doresc să îşi accelereze creşterea în carieră pot beneficia de burse în valoare de peste Programul va începe pe data de 11 noiembrieacesta desfăşurându-se pe parcursul a 16 luni, în Bucureşti, în regim part-time, ceea ce le oferă studenţilor posibilitatea de a nu renunţa la locul de muncă.

Înscrierile pentru burse au cum ajută în perioada 2 martie — 3 mai şi se fac prin completarea aplicaţiei online.

cum ajută

Mai multe informaţii despre înscriere puteţi găsi pe www.