Pericolul sedentarismului asupra sanatatii

Erecție sedentară

Conținutul

  mărirea penisului fă o singur

  Snap Erecție sedentară din amabilitatea VylyV La prima vedere, acești pantaloni scurţi par un echipamentul standard pentru competiții de înot, dar ei nu au fost creați ca să intri în apă. Șortul smart de la VylyV este făcut dintr-un material textil, cu senzor incorporat, care monitorizează contracţiile muşchilor pelvieni.

  Senzorii textili VylyV recepţionează date prin aplicaţia smartphone, care le transmite unui senzor wireless. Colanţii sunt făcuţi special pentru a accentua exerciţiul fizic într-o zonă dificil de lucrat, erecție sedentară esențială pentru rezistenţa sexuală.

  ce trebuie făcut dacă erecția nu este permanentă

  VylyV foloseşte planuri de exerciţii individiuale, care oferă consilierea unui antrenor personal fără stresul sălii de forţă. Poţi să-ţi flexezi muşchii în intimitatea propriului cămin sau chiar la serviciu cu condiţia să nu spui nimănui, ca să nu devii erecție sedentară dubios.

  unguent de erecție

  De fapt, acesta este unul dintre obiectivele principale ale șortului: să te ajute să incorporezi exerciţiile pelviene în activităţile tale zilnice. Contractarea muşchilor pelvieni îi întăreşte şi ajută la îmbunătăţirea circulaţiei sanguine a zonei.

  prelungiți o erecție

  Șortul se poate achiziționa pe Indiegogo.