Alungire de penis

Ligament penis

Alungirea Dorsală a Penisului 1.

Alungire de penis (Faloplastie) - Dr. Florin Juravle

Care este principiul acestei operatii? Radacina corpilor cavernosi are punctul de plecare de sub osul pube, prin care apoi acestia isi continua traseul  pe sub marginea inferioara a osului si urca in stransa ligament penis fiind conectati cu osul pube prin ligamentul suspensor.

De la suprafata in profunzime se intercepteaza ligamentul fundiform care este puntea de legatura intre aponevroza muschiului drept abdominal si fascia Dartos fascia superficiala a penisului si apoi se ajunge pe domul osului pube de unde incepe disectia ligamentului suspensor.

Prin dezinsertia ligamentului suspensor se va elibera practic portiunea corpilor cavernosi care era in stransa conexiune cu osul pube si astfel acestia vor putea avansa.

Dezinsertia ligamentului suspensor trebuie facuta complet atat in profunzime pana se poate vizualiza pachetul vasculonervos dorsal profund si in ligament penis pana in apropierea funiculului spermatic.

cu cât penisul este mai gros cu atât mai bine

Daca aceasta dezinsertie nu este completa, rezultatul va fi insuficient. Dupa avansarea corpilor cavernosi suprafata osului pube de pe care a fost dezinserat ligamentul suspensor necesita acoperire pentru a bloca retractia acestuia. Pentru aceasta exista 2 tehnici: interpunerea in acel spatiu creat a unui spacer artificial de ligament penis un implant de testicul sau interpunerea de tesut propriu, printr-o sutura speciala a grasimii si fasciilor din portiunea mediala a funiculului spermatic peste suprafata osului.

You are here

In acest fel ligamentul suspensor va fi blocat si posibilitatea sa de reatasare este practic nula. La Cosmedica efectuam tehnica prin interpunerea de tesut propriu pacientului deoarece riscurile de infectie si reinterventie sunt mult mai mici si totodata beneficiile pentru pacient sunt mai atractive.

  1. Ligament suspensor intins/rupt - Forumul Softpedia
  2. Compararea penisului

Blocarea retractiei ligamentului suspensor prin implant de testicul presupune reinterventie si multe posibile complicatii pe termen lung- risc de infectie, posibila compresie asupra corpilor cavernosi care se poate traduce prin scaderea vascularizatiei si implicit, impotenta. Cati cm se pot castiga prin aceasta operatie?

Faloplastia Introducere Faloplastia este o procedură estetică prin care se poate augmenta dimensiunea penisului, fie în lungime, fie în circumferință. Despre faloplastie Faloplastia permite creșterea dimensiunii, în lungime sau circumferință, a penisului, și este recomandată pacienților care își doresc augmentarea dimensiunilor penisului. Intervenția vizează atât corectarea formei penisului în repaus, cât și în erecție.

In erectie nu se va obtine acelasi castig ca si in stare relaxata datorita curburii pe care corpii cavernosi o fac in timpul erectiei si astfel pierd din lungimea vizuala.

Castigul depinde foarte mult de grosimea si dispunerea in profunzime si suprafata a ligamentului suspensor. De asemenea pentru a stabiliza rezultatul este necesar un regim de exercitii de tractiune care vor relaxa cicatricea din profunzime si astfel vor mobiliza si mai mult corpii cavernosi.

cum să eliminați umflăturile penisului

Ligament penis procedura presupune manipularea tesuturilor existente si nu va putea oferi rezultate la cererea pacientilor. Care sunt candidatii ideali pentru aceasta procedura?

Acestia trebuie sa fie intr-o stare de sanatate foarte buna, fara boli cronice pentru care este nevoie sa-si administreze un anumit tratament zilnic  de tipul antidiabeticelor orale, hipotensoarelor, anti-agregante plachetare, anti-coagulante, ligament penis, psihotrope, benzodiazepine, imunodepresoare, etc.

How to stretch the Suspensary ligament - 1

Cum va arata cicatricea, cat de mare va fi si unde va fi plasata? Cicatrizarea este un proces imprevizibil si depinde in cea mai mare parte de tesuturile pacientului.

Marire penis Marire penis Cunoscuta si sub numele de faloplastie este o procedura chirurgicala care poate creste ligament penis dimensiunea penisului intre 2. Alte proceduri asupra penisului au in vedere cresterea circumferintei acestuia. Aceste proceduri va va oferi mai multa incredere de sine. Cand puteti apela la interventia de crestere a penisului Daca vi se pare ca penisul dumneavoastra este mic in comparatie cu marimea corpului dumneavoastra; Daca considerati ca veti primi mai multa incredere de sine dupa o astfel de interventie; Daca ati fost diagnosticat cu micropenis sau cu boala Peyronie. Consideratii ale faloplastiei Lungime si latime mai mare a penisului; Incredere de sine crescuta si siguranta mai mare; Simt crescut al masculinitatii si potentei.

Aceasta poate suferi modificari din momentul in care se incep exercitiile de tractiune, datorita expandarii si intinderii pielii. In functie de modul cum se poarta pilozitatea pubiana si felul cum are loc cicatrizarea, aceasta poate sa ligament penis neobservata.

Setări de confidențialitate

Ce anestezie presupune aceasta tehnica? Incercam sa oferim intotdeauna confortul maxim pentru pacientii nostri si de aceea putem opta pentru asocierea unor tipuri de anestezii: pacientul nu doreste anestezia generala, asa ca o anestezie regionala de tipul celei epidurala sau rahidiene combinate ligament penis sedare superficiala sau fara pacientul poate interactiona cu echipa operatorie sau poate asculta muzica in casti sau pacientul poate opta pentru anestezie tip sedare profunda " twilight " sau generala.

Toate acestea vor fi explicate in timpul consultatiei ligament penis ca pacientii sa inteleaga cum se face fiecare dintre acestea si ce presupune. Ce pregatire preoperatorie presupune?

suplimente potenta barbati

Cu zile inainte de operatie indicam pacientilor sa epileze toata zona intima si de asemenea sa foloseasca in cadrul dusului un sapun antibacterian sau o solutie antiseptica Betadina. Clorhexidina  etc aplicat si mentinut pe zona intima ligament penis suprapubiana, penis, scrot, pliuri inghinale etc timp de aproximativ 5 minute. Cat dureaza operatia si care e perioada de recuperare?

Anatomia si structura penisului

Perioada de recuperare presupune ca in primele 3 zile pacientul sa stea intins, fara nici un efort si apoi progresiv eforturile pot fi reluate prin plimbari usoare pana la saptamani. Dupa perioada de 1 luna se poate reincepe activitatea fizica obisnuita, activitatile sexuale si de asemenea tot de atunci se pot incepe exercitiile de tractiune cu pompa de vacuum.

încărcare pentru îmbunătățirea erecției

Poate aparea impotenta dupa aceasta operatie? Daca operatia se face de cineva cu experienta, nu poate intra in discutie aceasta afectiune.

Meniu de navigare

Impotenta este legata de vascularizatia corpilor cavernosi, care este data de arterele intracavernoase, artera dorsala profunda si de reteaua care le uneste cele 2 surse.

Daca dezinsertia corpilor cavernosi  se face corect ligament penis nu se lezeaza artera dorsala profunda, nu exista nici un risc ca aceasta procedura sa produca impotenta.

dacă lovești un penis

Ce complicatii pot aparea dupa alungirea dorsala? Care este costul operatiei de alungire dorsala?