Masaj Iasi

1

Un masaj bun va poate ajuta sa va relaxati mai bine decat v-ati astepta. In zilele noastre, saloanele de masaj nu mai sunt destinate doar celor care sufera de anumite afectiuni ci si pentru simpla relaxare si confortul psihic al persoanelor.

Masajul nu mai este disponibil numai prin intermediul spa-urilor de lux si a cluburilor scumpe de sanatate. Astazi, terapia prin masaj Iasi este oferita in saloane, clinici, spitale si chiar aeroporturi. Daca nu ati incercat inca aceasta tehnica de relaxare, este timpul sa invatati cate ceva despre posibilele beneficii pentru sanatate si la ce sa va asteptati in timpul unei sesiuni de terapie prin masaj. Masajul este un termen general pentru presarea, frecarea si manipularea pielii, muschilor, tendoanelor si ligamentelor. Terapeutii isi folosesc de obicei mainile și degetele atunci cand fac un masaj, dar pot folosi, de asemenea, antebratele, coatele si chiar picioarele. Masajul poate varia ca si putere de la usoare apasari la presiune profunda. Exista mai multe tipuri diferite de masaj Iasi, dintre care cele mai comune sunt:

Masajul suedez. Aceasta este o forma usoara de masaj care foloseste miscari usoare lungi, framantare, miscari circulare profunde, vibratii si atingerea pentru a va ajuta la relaxare si energizare.

Masajul profund. Aceasta tehnica de masaj foloseste miscari lente, insa mai puternice si vizeaza straturile profunde ale muschilor si tesutului, de obicei pentru a ajuta la repararea unor daune musculare din cauza ranilor.

Masajul sportiv. Acest lucru este similar masajului suedez, dar este orientat spre persoane implicate in activitati sportive pentru a ajuta la prevenirea sau tratarea

Masajul trigger. Acest masaj se concentreaza pe domenii ca fibre musculare stranse ce se pot forma in muschi in urma unor leziuni sau a suprasolicitarii

In general, masajul este considerat ca parte complementara a medicinei, fiind nelipsit din cadrul sedintelor de medicina alternativa. Din cele mai vechi timpuri, acesta a fost practicat ca tratament standard pentru o arie larga de afectiuni si situatii din viata omului. A fost demonstrat stintific faptul ca masajul reprezinta un tratament extrem de eficient pentru reducerea stresului, durerilor si a tensiunii musculare. In vreme ce altii inca mai cauta dovezi pentru beneficiile masajului, studiile de pana acum au descoperit efecte benefice in afectiuni precum anxietate, dereglari digestive, dureri de cap, insomnii, dureri pe fond nervos sau contractii musculare cauzate de sport si efort fizic intens.

Dincolo de actiunea sa terapeutica, alte persoane merg la saloanele de masaj pur si simplu pentru a avea grija de ei, pentru senzatia de confort si relaxare, conferite atat de ambientul cat si de priceperea specialistilor. Nu ezita sa descoperi magia unei experiente placute de relaxare prin intermediul unui masaj Iasi profesionist.