Account Options

Penis extraterestru. Caz medical bizar: penisul unui bărbat se transformă în os - madlenenailbar.ro

Conținutul

  la ce vârstă nu există erecție

  Home penis extraterestru D:News » Caz medical bizar: penisul unui bărbat se transformă în os Caz medical bizar: penisul unui bărbat se transformă în os Autor: Adrian Popovici Medicii de la Centrul de Sănătate Lincoln din Bronx şi cei de la Universitatea Americană din Beirut, Liban, au descris într-un articol situaţia neobişnuită a unui bărbat de 63 de ani care suferă de o condiţie medicală extrem de rară care conducea la calcifierea ţesuturilor din penisnotează Live Scicence.

  Pacientul s-a prezentat la camera de gardă după ce a căzut, el era în continuarea capabil să se deplaseze, dar, acuza dureri în zona genunchiului. Atunci când medicii au efectuat examenul medical, bărbatul le-a spus penis extraterestru faptul că resimte dureri şi în zona pelvisului.

  agresat de penis

  Vikingii ar fi răspândit virusul care a provocat una dintre cele mai mari catastrofe ale omenirii Din cauza faptului că bărbatul căzuse în posterior, medicii penis extraterestru decis să îl supună unui examinării cu raze X pentru a verifica dacă pelvisul acestuia a fost fracturat.

  După ce au primit rezultatele examinării, medicii au observat o masă osoasă care s-a format în interiorul penisului. Credit foto: Georges El Hasbani şi ceilalţi autori ai studiului publicat în Urology Case Reports Condiţia medicală a bărbatului: calcifierea peniană penis extraterestru extrem de rară, fiind consemnate doar 40 de cazuri în literatura de specialitate.

  nu simt erecția tipului

  Deşi nu se ştie exact cum apare această calcifiere  penianămedicii ştiu că aceasta este adesea legată de o altă condiţie medicală: boala Peyronie. Această boală conduce la o curbură anormală a organelor genitale masculine din cauza unei cicatrice care apare pe ţesutul erectil.

  erecție slabă la băieți tineri

  În ceea ce îl priveşte pe bărbat, acesta a decis să se externeze, contrar penis extraterestru primite din partea medicilor, înainte de a se putea stabili cu exactitate dacă şi în acest caz se observă o legătură între calcifiere şi boala Peyronie. Citeşte şi:.

  • Un mascul extraterestru - Wikipedia
  • Extraterestru cu penis mare : Film Porno Romania
  • English Actualizat acum Faze tari: Fentau testele antidoping cu penisul; Pui de extraterestru, prins intr-o capcana de sobolani, in Mexic; Infricosator!
  • Extraterestrii din penis | Comunicare ATENTIE! Interzis persoanelor sub 18 ani!
  • Nu, este un penis particular.
  • est une bite - Traducere în română - exemple în franceză | Reverso Context
  • Refacerea penisului