Magic Motion - Flamingo Vibrating Bullet | OLLO

Penis magic, Ofertele pentru produsul

Conținutul

Shameless - \

Inclusiv cablu magnetic de încărcare USB 12 programe de vibrație Stimulare dublă cu Satisfyer Magic Bunny Cu două motoare, Magic Bunny de la Satisfyer nu numai că penis magic va răsfață punctul G, penis magic este echipat și cu un stimulator pentru clitoris.

Axul curbat și mai lung atinge punctul G cu precizie, în timp ce stimulatorul voluminos al clitorisului se sprijină pe clitoris.

penis magic

Bijuteria este fabricată din silicon integral de înaltă calitate, moale, ceea ce înseamnă că vibratorul Rabbit nu numai că se simte extrem de flexibil și moale, dar transmite și vibrațiile profunde în mod deosebit de puternic către punctele fierbinți. Inelul practic de fixare asigură o manipulare ușoară în timpul utilizării.

penis magic

Panoul de control integrat în mâner poate fi controlat absolut intuitiv - ai penis magic ales între 12 programe de vibrații, care sunt compuse din 6 intensități și 6 ritmuri și îți oferă programul potrivit pentru fiecare dispoziție. Ce alte avantaje mai are de oferit vibratorul? Datorită procesării sale impermeabile IPX7Magic Bunny te va însoți într-un mediu umed - fie la duș, în cadă sau în piscina privată.

penis magic

Dacă rămâne fără putere, bateriile sale integrate pot fi reîncărcate cu cablul de încărcare USB inclus. Siliconul igienic poate fi curățat cu ușurință cu doar câteva pufuri de Toy Cleaner, cum ar fi Disinfectant Spray de la Satisfyer.

penis magic

Pentru o experiență lină, îți recomandăm utilizarea suplimentară a unui lubrifiant penis magic bază de apă.