Cimpanzeii trăiesc sexul mai intens decât oamenii - madlenenailbar.ro

Penis neanderthal. Top citite acum

Conținutul

  pulsație în timpul erecției erecție rapidă ca

  Omul are creierul mai mare si penis fara tepi, in urma pierderii unor secvente de ADN Vineri, 11 Martieora Faptul ca a pierdut excrescentele cornoase de pe penis, prezente la cimpanzei, maimute si soareci, a facut ca omul sa se bucure de un act sexual de o mai mare durata, ducand chiar la relatiile monogame, arata un studiu recent realizat in SUA.

  Tot pentru ca penis neanderthal cursul evolutiei a pierdut niste secvente ADN, s-a ales cu un creier mai mare, arata acelasi studiu realizat la Universitatea Stanford din California, relateaza Daily Mail. Din pacate, acest aspect a facut ca omul sa fie penis neanderthal susceptibil la tumori, la nivelul creierului.

  Penis neanderthal ceea ce priveste excrescentele pe baza de keratina, prezente candva pe organul genital masculin, care ii mareau astfel penis neanderthal, acestea sunt prezente in cazul speciilor unde imperechearea dureaza foarte putin, cum se intampla in cazul cimpanzeilor, penis neanderthal masculii trebuie sa se grabeasca pentru a fertiliza o femela sau doua aflate in perioada propice, dupa cum se mentioneaza in jurnalul Nature.

  cu o erecție perineul este tensionat ce trebuie făcut dacă erecția nu este completă

  David Kingsley, din cadrul Universitatii Stanford, a descoperit ca o intreaga secventa ADN a fost stearsa din genomul uman, asa explicandu-se aceste aspecte din evolutia omului. El a observat ca in cazul omului ii lipsesc secvente de ADN, care se regasesc la rudele sale primate si nu numai. Aceste secvente ADN au penis neanderthal sterse de multa vreme, inca de pe vremea omului de Neanderthal, in urma cu Descoperirea este importanta, pentru ca ar putea conduce la noi informatii referitoare la motivul pentru care omul a devenit vulnerabil la boli precum artrita, cancer, malarie, HIV, Alzheimer si Parkinson.

  punctele penisului masculin punct de erecție activ