Prin bizarul Bhutan: penisurile care alungă răul - madlenenailbar.ro

Penis sacru,

Luni, 02 Aprilieora In micul regat Buthan, situat in muntii Himalaya, este incetatenit din vremuri vechi cultul falusului.

  1. Vezi galeria foto » Există o singură ţară pe glob, unde desenarea sau pictarea unor falusuri umane pe ziduri, pereţi, uşi sau chiar ferestre nu este considerată un afront adresat bunelor moravuri şi nici măcar o golănie minoră.
  2. Controverse[ modificare modificare sursă ] Cicumcizia rituală a creat încă din antichitateanimozități, reacții de repulsie și de combatere, de interzicere, in special pe fondul antisemitismului oficial sau ocult - deși numărul absolut al musulmanilor circumciși este covârșitor mai mare decât al evreilor.
  3. Все, оказавшиеся на борту субмарины, примолкли.
  4. Ce trebuie să mănânci pentru un penis bun

Conform traditiei, falusul, pictat si ornamenat cu panglici sau penis sacru multicolore, constituie mandria de pe fatada caselor, palatelor si chiar a institutiilor, fiind considerat protector in fata tuturor relelor. Pretul exorbitant al penisurilor din Buthan Pictorii specializati in ilustrarea falusurilor sunt foarte bine penis sacru in Buhan, iar specialistii cu mare reputatie sunt remunerati regeste, conform rue Sangay Wangchuk, directrul unei importante agentii de turism din capaitala statului, a explicat presei ca "picturile falice sunt o reprezentare a libertatii absolute de exprimare artistica in tara noastra".

In schimb, sotia aceluiasi Sangay Wangchuk, poate mai pudica, s-a opus categoric ca pe fatada casei lor sa apara o asemenea reprezentare traditionala nonconformista. penis sacru

penis sacru mări pene penis gratuit

Pentru a nu jigni nici locuitorii in milocul carora locuieste familia s-a ajuns la un compromis: s-a renuntat la traditionala pictura, dar de coltul acoperisului a fost atarnat un mic penis, penis sacru din lemn. Este admis ca un mic simbol pentru cei care nu-si pot permite sa plateasca onorariile exorbitante ale pictorilor de penisuri. Demonii distrusi cu falusul Ca penis sacru vestigiu, si istoria legendarului falus se pierde in timp.

penis sacru pentru ce poate fi folosit penisul

Ea este atribuita calugarului tibetan Kunley Drukpa, un alcoolic fustangiu, care nu s-a lasat pana n-a transformat obiectul obsesiilor sale in simbol de cult. Legenda, pastrata pana astazi, spune ca Kunley Drukpa avea puterea supranaturala de a distruge demonii atunci cand ii lovea cu falusul sau, aflat intotdeauna in erectie.

Arhivele regatului Buthan pastreaza cu piosenie o lunga lista cu penis sacru distrusi de penisul lui Kunley Drukpa, dar si a numeroaselor femei pe care, cu aceeasi necrutatoare arma antidemonica, le-a facut fericite.

Meniu de navigare

Iesind din cadrul legendei si a fanteziei populare, cercetatorii au incercat sa acorde atribute moderne legendei despre persoajul in chestiune, punandu-l intr-o lumina neasteptata. Este vorba de accesul la cult in templu care, pana la Kunley Drukpa, era rezervat exclusiv elitelor sociale, in timp ce acest calugar l-a extins pentru marele public.

penis sacru ce să iei pentru a avea o erecție lungă

Betiv, fustangiu, dar democrat Alegerea falusului ca simbol al conceptului sau avea ca scop atragerea atentiei asupra faptului ca acest detaliu anatomic are aceeasi valoare, vigoare si rol, indiferent daca apartine pesonalitatilor din varful piramidei sociale sau celui mai umil din multimea vulgului.

Astazi, Kunley Drukpa este venerat in templul consacrat memoriei sale din lhakhang, o localitate aflata in vestul micului examinându ți penis sacru S-a perpetuat traditia ca femeile sterile care calca lacasul, rugandu-se in templul lui Kunley Drukpa, raman insarcinate.

Std Xl Chapter 9 Structure of skull Vertebral column Rib cage

Vestea a ajuns departe, iar lacasul penis sacru vizitat astazi de numeroase turiste dornice sa aiba copii, fapt pentru care a aparut si s-a dezvoltat rapid o mica industrie turstica de profil. Pe fondul acesteia, circula intre turistii locali o istorioara legata de o femeie sterila, venita tocmai din Japonia, in speranta ca va ramane si ea insarcinata, daca se va ruga la Penis sacru Drukpa.

penis sacru erecție după operația de bypass

Minunea n-a intarziat. Intoarsa in Japonia, peste fix noua luni, femeia a nascut un baiat de trei kilograme si jumatate.

  • ​Tot ce voiai să știi despre transplanturile de penis, dar ți-era frică să întrebi
  • Penisurile sacre din regatul Buthan
  • Circumcizie - Wikipedia
  • Formă neregulată a penisului

Familia a ramas insa uimita vazand ca baiatul nu seamana deloc cu un japonez. Dimpotriva, semana leit cu ghidul turistic al societatii, in supravegherea careia se afla lacasul Kunley Drukpa.

Imagine via Pixabay Săptămâna trecută, s-a anunțat că doctorii din Africa de Sud au completat primul transplant de penis reușit din istoria medicinei.

Nu pot incheia decat tot cu proverbul italian care zice "se non e vero, e ben trovato".