Penisul bătrânului. Penisurile se micșorează odată cu vârsta

Conținutul

  penisul bătrânului erecția dispare în momentul intimității

  Printre paginile virtuale ale excentricei publicaţii se regăsesc penisul bătrânului informaţii despre cel mai lung şi cel mai bătrân penis din lume, precum şi cea mai veche spermă folosită pentru fertilizarea in vitro. Ştiri pe aceeaşi temă Când contează, de fapt, mărimea penisului.

  Cartea Recordurilor Guinness Book este o publicaţie care prezintă în fiecare an recordurile care se înregistrează la nivel mondial.

  penisul bătrânului cu o erecție penisul crește

  Unele dintre performanţele înregistrate la nivel global sunt de-a dreptul uluitoare. Pe pagina de internet a Guineess Book sunt oferite o serie de informaţii referitoare la toate recordurile care au făcut istorie în lumea întreagă.

  penisul bătrânului ce să faci cu penisul

  Potrivit detaliilor oferite în mediul on-line, specialiştii în recorduri mondiale din cadrul Guineess Book au reuşit să stabilească, de exemplu, care este cel mai lung penis din lume. Organul are penisul bătrânului lungime de 2,4 metri, iar posesorul său este masculul de balenă albastră.

  Este vorba despre organul reproducător al unui crustaceu, descoperit în anul în Brazilia.

  penisul bătrânului lucruri interesante pentru penis

  Potrivit informaţiilor, penisul animalului, cu dimensiunea de un milimetru, are o vechime de de milioane de ani. Acest record a fost stabilit de Guinness Book în jurul anului Fertilizare in vitro cu cea mai veche spermă Un alt record la fel de uluitor este legat de vârsta celui mai vechi material seminal folosit pentru fertilizarea in vitro.

  penisul bătrânului cel mai normal penis pentru femei

  Guinness Book a stabilit că cea mai veche spermă utilizată pentru inseminare artificială are 23 de ani. Ea a fost folosită de un cuplu infertil din Australia pe 26 septembrie Deşi au trecut două decenii de la recoltarea spermei, calitatea sa nu a fost afectată. Tot Guinness Book scrie că în urma procedurii medicale, cei doi soţi din Australia au adus penisul bătrânului lume un copil.

  Naşterea a fost înregistrată într-un spital din Brisbane, pe data de 17 iunie Citiţi şi: Românii din Cartea Recordurilor. Cum au ajuns Penisul bătrânului sau Beligan colegi cu cea mai prolifică asasină, lanţul uriaş de prezervative sau bancnota-minusculă Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe penisul bătrânului noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: citeste totul despre:.

  penisul bătrânului postură dacă un penis mic