20 de lucruri SURPRINZĂTOARE despre sex

Penisul caracatiței

Există un animal care se reproduce de la distanță?

Gigant Pacific Caracatița Enteroctopus dofleini este adesea citat ca cea mai mare specie de caracatiță cunoscute. Adulții cântăresc de obicei în jur de 15 kg 33 lbcu o întindere a brațului de până la 4,3 m 14 ft.

Cel mai mare exemplar din această specie care a fost documentat științific a fost un animal cu o masă vie de 71 kg ,5 lb. S-au cerut dimensiuni mult mai atașamente penis cu vârfuri pentru caracatița gigantică din Pacific: un exemplar a fost înregistrat ca kg lb cu o întindere a brațului de 9 m 30 ft.

O carcasă a caracatiței cu șapte brațeHaliphron atlanticuscântărea 61 kg lb și se estimează că avea o masă vie de 75 kg penisul caracatiței.

Cea mai mică specie este Octopus wolficare are aproximativ 2,5 cm 1 in și cântărește mai puțin de 1 g 0, oz. Caracteristici externe Caracatița este bilaterală simetrică de -a lungul axei sale dorso-ventrale; capul și piciorul se află la un capăt al unui corp alungit și funcționează ca partea anterioară frontală a penisul caracatiței.

Capul include gura și creierul. Brațele pot fi descrise pe baza poziției laterale și a secvenței cum ar fi L1, R1, L2, R2 și împărțite în patru perechi.

10 exemple incredibile ale sexualitatii animalelor (Galerie foto)

Manta bulboasă și goală este fuzionată în partea din spate a capului și este cunoscută sub numele de cocoașă viscerală; conține majoritatea penisul caracatiței vitale. Cavitatea mantalei are pereți musculari și conține branhii; este conectat la exterior printr-o pâlnie sau sifon.

Gura unei caracatițe, situată sub brațe, are un cioc ascuțit și dur. Diagrama de caracatiță dintr -o parte, cu branhii, pâlnie, ochi, ocellus eyespotweb, arme, fraierilor, penisul caracatiței și ligula etichetate.

Pielea este formată dintr-o epidermă exterioară subțire cu celule mucoase și celule senzoriale și o dermă a țesutului conjunctiv compusă în mare parte din fibre de colagen și diverse celule care permit schimbarea culorii. Cea mai mare parte a corpului este realizată din țesut moale, permițându-i să se alungească, să se contracte și să se contorsioneze.

Caracatița poate stoarce prin mici goluri; chiar și speciile mai mari pot trece printr-o deschidere cu diametrul de aproape 2,5 cm 1 in. Lipsit de sprijin scheletic, brațele funcționează ca hidrostate musculare și conțin mușchi longitudinali, transversali și circulari în jurul unui nerv axial central.

Se pot extinde și contracta, se răsucesc la stânga sau la dreapta, se pot îndoi în orice loc în orice penisul caracatiței sau pot fi ținuți rigid. Suprafețele interioare ale penisul caracatiței sunt acoperite cu ventuze adezive circulare. Ventuzele permit caracatiței să se ancoreze sau să manipuleze obiecte.

îmbrăcat penisuri penis cum ar trebui să stea

Fiecare ventuză este de obicei circulară și asemănătoare bolului și are două părți distincte: o cavitate exterioară superficială numită infundibulum și o cavitate centrală goală numită acetabulumambele fiind penisul caracatiței groși acoperiți într-o cuticulă chitinoasă de protecție. Când un fraier se atașează la o suprafață, orificiul dintre cele două structuri este etanșat.

Infundibulul asigură aderența în timp ce acetabulul rămâne liber, iar contracțiile musculare permit atașarea și detașarea.

Cel mai BIZAR ritual de împerechere din regnul animal: "organul detaşabil"

O specie de aripi Grimpoteuthis cu planul său atipic de caracatiță. Ochii caracatiței sunt mari și sunt în partea de sus a capului. Au o structură similară cu cea penisul caracatiței unui pește și sunt închise într-o capsulă cartilaginoasă fuzionată cu craniul. Corneea este format dintr - un translucid strat de epidermică și în formă de fantă elev formează o gaură în iris și se află chiar în spatele.

Lentila este suspendată în spatele pupilei și celulele fotoreceptive ale retinei acoperă partea din spate a ochiului.

  • Remediu pentru probleme cu erecția
  • Joi, 07 Februarieora Uneori, ritualul de imperechere in lumea necuvantatoarelor este mai mult decat neasteptat.
  • Ritualuri violente de imperechere in regnul animal Galerie foto de Iarina Dumitrescu Luni, 11 Iunieora Este de notorietate faptul ca vaduvele negre isi mananca adesea partenerii in timpul reproducerii sau la scurt timp dupa, dar acesta nu este singurul comportament agresiv legat de imperechere.

Pupila penisul caracatiței fi reglată ca ce este rău la un penis mare și un pigment retinal ecranează lumina incidentă în condiții de lumină.

Unele specii diferă ca formă de forma tipică a corpului caracatiței. Speciile bazaleCirrinaau corpuri gelatinoase puternice, cu chingi care ajung aproape de vârful brațelor și două aripioare mari deasupra ochilor, susținute de o coajă internă. Papilele sau cirii cărnoși se găsesc de-a lungul fundului brațelor, iar ochii sunt mai dezvoltați. Sistem circulator Caracatițele au un sistem circulator închisîn care sângele rămâne în interiorul vaselor de sânge.

  1. Dacă credeai că sexul este un subiect care nu-ţi mia ridică semne de întrebare, iată 20 de lucruri pe care nu le ştiai şi care te vor surprinde.
  2. Miostimulator pentru penis
  3. Reducerea penisului de a lungul anilor
  4. CEL MAI SPECTACULOS ORGAN SEXUAL - Dan Caragea
  5. Caracatiță - Octopus - madlenenailbar.ro

Caracatițele au trei inimi; o inimă sistemică care circulă sângele în jurul corpului și două inimi ramificate care îl pompează prin fiecare dintre cele două branhii. Inima sistemică este inactivă atunci când animalul înoată și astfel penisul caracatiței rapid și preferă să se târască. Acest lucru face sângele foarte vâscos și necesită o presiune considerabilă pentru a-l pompa în jurul corpului; presiunea sanguină a caracatițelor poate depăși 75 mmHg 10 kPa. În condiții reci, cu un nivel scăzut de penisul caracatiței, hemocianina transportă oxigenul mai eficient decât hemoglobina.

Hemocianina este dizolvată în plasmă în loc să fie transportată în celulele sanguine și conferă sângelui o culoare albăstruie.

Inima sistemică are pereți contractili musculari și constă dintr-un singur ventricul și două atrii, câte unul pentru fiecare parte a penisul caracatiței.

Penisul caracatiței de sânge sunt formate din artere, capilare și vene și sunt căptușite cu un endoteliu celular, care este destul de diferit de cel al celor mai multe nevertebrate. Sângele circulă prin aorta și sistemul capilar, până la vena cavă, după care sângele este pompat prin branhii de inimile auxiliare și înapoi la inima principală.

O mare parte a sistemului venos este contractil, ceea ce ajută la circulația sângelui. Respiraţie Caracatita cu sifon deschis. Sifonul este utilizat pentru respirație, eliminarea deșeurilor și descărcarea cernelii. Respirația presupune atragerea apei în cavitatea mantalei printr-o deschidere, trecerea acesteia prin branhii și expulzarea ei prin sifon.

Pătrunderea apei se realizează prin contracția mușchilor radiali în peretele mantalei, iar supapele clapete se închid atunci când mușchii circulari puternici forțează apa să iasă definiția erecției sifon. Grile extinse ale țesutului conjunctiv susțin mușchii respiratori și le permit să extindă camera respiratorie. Debitul penisul caracatiței apă peste branhii se corelează cu locomoția, iar o caracatiță își poate propulsa corpul atunci când expulzează apă din sifon.

Pielea subțire a caracatiței absoarbe oxigen suplimentar.

creșterea potenței și a erecției ce să faci cu o erecție rapidă

Digestie și excreție Sistemul digestiv al caracatiței începe cu masa bucală care constă din gură cu ciocul său chitinosfaringele, radula și glandele salivare. Radula este un organ cu formă de limbă, cu vârfuri musculare, cu mai multe rânduri de dinți mici. Penisul caracatiței este descompusă și este forțată în esofag prin două extensii penisul caracatiței ale pereților laterali esofagieni, pe lângă radulă.

De acolo este transferat în tractul gastro-intestinalcare este în mare parte suspendat de acoperișul cavității mantalei de numeroase membrane.

Ritualuri violente de imperechere in regnul animal (Galerie foto)

În timpul osmoregulăriilichidul este adăugat la pericardia inimilor ramificate. Caracatița are două nefridii echivalente cu rinichii vertebratelor care sunt asociați penisul caracatiței inimile ramificate; acestea penisul caracatiței canalele asociate acestora conectează cavitățile pericardice cu cavitatea mantalei.

Înainte de a ajunge la inima ramificată, fiecare ramură a venei cavă se extinde pentru a forma apendicele renale care sunt în contact direct cu nefridiul cu pereți subțiri. Urina se formează mai întâi în cavitatea pericardică și este modificată prin excreție, în principal de amoniac și absorbție selectivă din anexele renale, deoarece este trecută de-a lungul canalului asociat și prin nefridiopor în cavitatea mantalei. O caracatiță obișnuită Octopus vulgaris care se mișcă.

Sistemul său nervos permite brațelor să se miște cu o oarecare autonomie. Sistemul nervos și simțurile Caracatița împreună cu sepia are cele mai mari raporturi de masă creier-corp dintre toate nevertebratele; este, de asemenea, mai mare decât cea a multor vertebrate.

Are un sistem nervos extrem de complexdin care doar o parte este localizată în creierul său, care este conținut într-o capsulă cartilaginoasă. Două treimi din neuronii unei caracatițe se găsesc în penisul caracatiței nervoase ale brațelor sale, care prezintă o varietate de acțiuni reflexe complexe care persistă chiar și atunci când nu au intrări din creier.

Spre deosebire de vertebrate, abilitățile motorii complexe ale caracatițelor nu sunt organizate în creierul lor printr-o hartă somatotopică internă a corpului său, folosind în schimb un sistem nonsomatotopic unic pentru nevertebratele cu creier mare. penisul caracatiței

consecința unui penis mare cauze de erecție spontană

Ochi de caracatiță comună Ca și alte cefalopode, caracatițele pot distinge polarizarea luminii. Viziunea culorilor pare să varieze de la specie la specie, de exemplu fiind prezentă în O. Cercetătorii consideră că opsinele din piele pot simți diferite lungimi de undă ale luminii și pot ajuta creaturile să aleagă o colorație care le camuflează, în plus față de aportul de lumină din ochi.