ŞTIRILE ZILEI

Penisul tânărului

Reactualizat la: 20 noiembrie Tânărul de 31 de ani din Făget, care a ajuns la urgenţe, la Spitalul Penisul tânărului din Timişoara, pentru că şi-a tăiat penisul, a fost stabilizat. Medicii timişoreni l-au supus pe bărbat unei intervenţii chirurgicale pentru a-l stabiliza.

penisul tânărului

Scris de Valentin Rusu - Tânărul de 31 de ani din Făget, care a ajuns la urgenţe, la Spitalul Judeţean din Timişoara, pentru că şi-a tăiat penisul, a fost stabilizat.

Nu va mai sta internat mult timp.

penisul tânărului

Lucrurile sunt pe un făgaş normal. Medicii de la Urologie au realizat operaţia de plastie, adică s-a restabilit forma și înfățișarea organului în măsura în care s-a putut, împreună cu chirurgii de la Clinica de Chirurgie Plastică. Penisul tânărului, cazul este rezolvat din penisul tânărului de vedere chirurgical și funcţional.

penisul tânărului

Tânărul are acum aparat urinar, dar nu mai are aparat genital. Medicii timişoreni cred că bărbatul a recurs la această amputaţie din cauza unor probleme psihice.

penisul tânărului

Tânărul, din Făget, de 31 de ani, a ajuns direct la Spitalul Județean din Timişoara după ce în noaptea dintre 1 și 2 septembrie, în jurul orei 3. Bărbatul a fost găsit aproape leşinat, într-o baltă de sânge, după ce și-a tăiat penisul.

EpicEarn LIVE Proof of Passive Income 100$ A Day

A fost preluat imediat de o ambulanţă şi dus la Timişoara, unde, la prima oră a dimineţii, a intrat în operaţie. Articole pe aceeași temă:.

  • Tânărul sud-african supus primului transplant reuşit de penis va fi tată | ROmedic
  • Penis - Wikipedia
  • Simptome de erecție matinală
  • Primul transplant de penis din lume realizat cu succes, în Africa de Sud