fălci adânci, viduri negre și filme cu pescăruși negri aici

Penisuri exotice

Penis Park, South Korea

Sigurdur Hjartarson penisuri exotice întemeietorul Muzeului de Penisuri din Islanda. Muzeul oferă vizitatorilor din lumea întreagă o perspectivă amănunţită asupra penisurilor de toate dimensiunile.

penisuri exotice telefon pentru mărirea penisului

Hjartarson a început colectarea falusurilor încu un singur penis, de la un taur, iar în prezent colecţia a atins impresionantul număr de de exemplare, de la 90 de specii. Cel mai mare penis aparţine unui mascul de balenă supradotat şi cântăreşte 70 de kilograme şi are o lungime de 1,7 metri.

penisuri exotice ia i penisul în mâini

Cel mai mic aparţine unui hamster prăpădit şi are modesta lungime de doar doi milimetri. Totuşi, se simte absenţa unei specii: Homo Sapiens, dar, problema pare a-şi găsi rezolvarea, din moment ce un german, un american, un islandez şi un englez au promis solemn să-şi doneze mădularele muzeului după moarte.

Alte fantezii erotice : Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice. Dar sa vo descriu putin totusi.

Americanul, în vârstă de 52 de ani, şi-a descris amănunţit penisul pe care l-a numit Elmo  într-un document oferit muzeului, ba mai mult decât atât, chiar penisuri exotice făcut şi un mulaj.

Donatorul islandez are venerabila vârstă de 93 penisuri exotice ani şi a avut un succes nebun la femei pe vremea când organul îi era puternic vascularizat. Acesta speră ca actul caritabil să-i confere gloria eternă.

penisuri exotice cum se face un penis din lego

Totuşi, s-ar putea ca donaţia să nu aibă efectul dorit, având în vedere că bărbatul a mărturisit că penisul i se micşorează cu cât înaintează în vârstă… ProTV.