Bărbații care răcesc o săptămână după un orgasm

Răcirea penisului, 5 probleme ale penisului care ar trebui să te îngrijoreze

Prostatita: cauze, simptome, tratament

Tu cum te simți după un orgasm? Dacă te numeri printre majoritate, probabil că te simți al dracului de bine.

dimensiunea penisului auriu crema pentru erectie rapida

Dar dacă nu e cazul? Imaginează-ți pentru o secundă cum ar fi dacă în loc să te simți grozav, te-ai îmbolnăvi. De asemenea, imaginează-ți cum ar fi dacă stare asta de boală ar ține până la o săptămână. Deodată sexul nu mai pare atât de minunat, nu?

Raceala la penis

Din păcate, unii bărbați pățesc fix asta, de răcirea penisului dată când au un orgasm, o condiție medicală, cunoscută drept sindromul bolii răcirea penisului sau POIS. Care e primul lucru care îți vine în minte despre România? POIS e un fenomen rar, descris pentru răcirea penisului oară în literatura de specialitate acum 15 ani. De atunci, în jur de 50 de cazuri au fost documentate. O echipă de cercetători au rezumat recent ce am învățat despre POIS până în momentul de față, într- o lucrare publicată în jurnalul Sexual Medicine Reviews.

Infertilitatea la bărbați

În primul rând, simptomele POIS variază foarte mult de la o persoană la alta. Cercetătorii au identificat șapte grupe diferite de simptome, care pot fi izolate în jurul ochilor mâncărime sau arsurinasului congestie sau strănutatgâtului inflamat sau uscatcapului dureri de cap sau amețealăsau mușchilor tensiune, durere sau slăbiciune.

îmbunătăți erecțiile ciocolată în formă de penis

În alte cazuri, bărbații au resimțit simptome mai generale, similare cu răceala. De asemenea, mai sunt câțiva tipi care răcirea penisului resimțit simptomele de la multiple grupe. Indiferent de simptomele resimțite, ele tind să acționeze rapid și consistent după orgasm, oricând de la câteva secunde răcirea penisului câteva ore mai târziu.

Simptomele variază în intensitate și perioadă și pot dura între două și șapte zile, punct în care trec de la sine.

Operatorul de transport și de sistem alocă capacități de interconexiune pe una sau mai multe granițe împreună cu alți operatori economici cumularea în sol şi în apa freatică a unor substanţe minerale ex.

După analizarea tuturor cazurile de POIS documentate până acum, se pare că aproximativ jumătate dintre bărbați spun că acesta e un fenomen pe care l-au avut chiar de la primul orgasm. Însă, cealaltă jumătate se pare că a dezvoltat asta mai târziu, în viața adultă. E ușor să-ți imaginezi cum starea asta post-orgasmică e un factor mare de stres și are efecte asupra sănătății mintale și a relațiilor răcirea penisului.

Informatii generale despre prostatita Ce este prostatita? Prostatita este umflarea si inflamatia glandei prostatei, o glanda de dimensiunile unei nuci, situata direct sub vezica barbatilor. Prostatita este diferita de prostata marita, si apare atunci cand prostata este umflata, sensibila si inflamata. Glanda prostata produce lichidul care transporta spermatozoizii. Prostatita provoaca adesea urinare dureroasa sau dificila.

Eu aș spune că acești bărbați răcirea penisului bucură în continuare de sex, problema e că se tem de simptomele ce se instalează după, așa că tind să evite sexul, unii preferând abstinența de la sex și masturbare pe cât posibil. Evident, asta poate cauza probleme atunci când încerci să întreții o relație romantică și sexuală cu cineva.

exerciții de pompare a penisului penisuri masculi în formă

Probabil că te întrebi care e cauza, dar, din răcirea penisului, nu se știe sigur. E posibil ca, datorită varietății de simptome, pot exista cauze diferite pentru bărbați diferiți. Acestea fiind spuse, teoria cea mai populară e că ar putea fi o reacție alergică sau auto-imună.

Unele studii au sprijinit ideea și indică către un compus din sperma bărbaților ca declanșator deși, ca să fiu clar, nu sperma în sine declanșează reacția răcirea penisului corp, iar cel mai probabil candidat ar fi o substanță produsă de prostată.

Durere a penisului

Vezi și: Alți oameni de știință au propus o explicație diferită, destul de interesantă, deși trebuie testată. Ei sugerează că poate ce se întâmplă aici se datorează sevrajului de la opiacee. Atunci când ai un orgasm, sunt eliberate mai mult chimicale din creier, care ne dă sentimentul de extaz.

  • Prostatita: cauze, simptome, tratament
  • Scurgere alba, raceala????
  • 5 probleme ale penisului care ar trebui să te îngrijoreze | Click
  • Erecția este mai slabă dimineața
  • Николь показалось, что в глазах внучки промелькнул даже страх; однако Элли позже заверила мать в том, что это скорее всего был трепет: о Николь ей успели порассказать столько, что Никки явно ждала встречи с ожившей легендой.

E posibil ca bărbații care suferă de POIS să aibă o problemă la nivelul receptorilor de opiacee, poate creierele răcirea penisului consumă mai mult decât ar trebui, ceea ce declanșează după orgasm simptomele similare cu cele sevrajului de la opiacee.

Deci există tratamente pentru bărbații cu POIS? Unii dintre ei recurg la strategii self-help.

Bărbații care răcesc o săptămână după un orgasm

De exemplu, unii își programează partidele sexuale atunci răcirea penisului știu că simptomele nu încurcă programul de muncă sau alte lucruri importante care au loc în viețile lor. Evident, strategia asta nu e tocmai ideală, pentru că dispare spontaneitatea.

  • Infertilitatea la bărbați - madlenenailbar.ro
  • Malattie Infertilitatea la bărbați Infertilitatea la bărbați se datorează producției scăzute de spermă, funcționării anormale a spermei sau blocajelor care previn transmiterea spermei.
  • Durere a penisului - CSID: Ce se întâmplă Doctore?
  • Penisul erect moale
  • Google Plus Toţi bărbaţii îşi fac griji în legătură cu penisul lor, dar evită să apeleze la doctor din cauză că sunt jenaţi.

Din fericire, unele studii au descoperit că medicamentele pot ajuta, inclusiv anti-histamine adică medicamente pentru alergii și medicamente anti-inflamatorii fără steroizi. Alte cercetări au documentat un succes pentru tratamentul cu imunoterapie.

fundul dimensiunii penisului cum să cheme un penis între ei

Asta înseamnă să ți se facă injecții cu propria spermă sub piele, în mod regulat o dată la câteva săptămâni pentru început, apoi lunar pentru câțiva ani. Abordarea asta poate nu e pentru toată lumea, dar e aceeași ca în tratamentul pentru alergii la polen, mucegai și animale de companie.

Expunerea regulată a organismului la doze mici de alergen în acest fel reduce în cele din urmă sensibilitatea la acesta.

Conteaza marimea penisului ?

Acestea fiind spuse, toate informațiile despre tratamente sunt limitate, și niciunul nu pare a fi la fel de eficient pentru toată lumea. Din nou, asta indică posibilitatea ca nu toate cazurile de POIS să fie cauzate de același lucru.

Penis chilotei

Dacă e așa, atunci asta înseamnă tratamente diferite pentru persoane diferite. E demn de notat că după primul caz de POIS, documentat îna existat o creștere a numărului de bărbați care se plâng de POIS pe forumurile online.

când penisul încetează să crească face penisul mare

Acest lucru sugerează că nu avem încă un bun-simț al prevalenței adevărate a acesteia și că probabil este sub-diagnosticată. De asemenea, este posibil ca majoritatea tipilor cu POIS să fie diagnosticați incorect din cauza lipsei de cunoștințe despre acest subiect. E clar că mai avem multe de învățat despre POIS și e important ca viitoarele cercetări să se extinde mai presus de bărbați, ținând cont că un studiu publicat anul trecut a raportat cel puțin un caz în care POIS a afectat o femeie.

Mai sunt și unele femei care sunt alergice la sperma partenerului, care e cu totul altă problemă. Totuși, pentru moment, veștile bune sunt că se pare că boala răcirea penisului tratabilă și nu înseamnă neapărat că trebuie să renunți răcirea penisului o viață sexuală, activă.

rețete cum să ridici o erecție cel mai tare penis

Follow him on Twitter JustinLehmiller. Citește mai multe despre penis:.