Restaurant penis

Conținutul

  despre penisul pentru băieți

  Sambata, 05 Octombrieora Un lant de restaurante chinezesti le propune clientilor sa le serveasca partile intime ale anumitor animale cum ar fi calul, magarul sau capra. Cu acest restaurant penis de meniu inedit, restaurantul se adreseaza credintei populatiei asiatice ca partile intime ale animalelor au virtuti afrodiziatice.

  formă diferită a penisului

  In plus, "sunt bune pentru sanatate", afirma Xiao Shan, restaurant penis care le preparat intr-un restaurant din Beijing, potrivit MSN Specialitatea bucatarului este tocanita de falus, propusa la un pret de de dolari. Este o tocana pe baza de penis si testicule de magar, capra, caine, taur si cerb, o adevarata experienta culinara.

  lubrifianți pentru penis

  Organele taiate frumos sunt aranjate pe un pat de salata verde si puse intr-un vas din sticla. Cine nu e convins de bunatatea lor, poate degusta si parti de berbec, iac, sarpe, foca. Barbatul care mananca penisuri si testicule de animale devine mai puternic si isi imbunatateste performantele sexulale", sustine Li Yanhi, patronul lantului de restaurante Guolizhuang.

  ce să faci pentru a avea o erecție

  Se estimeaza ca felurile inedite de mancare vor fi foarte cautate de catre oameni de afaceri si oficiali.