Prezervativul feminin | Zanzu

Răsuciți penisul

Modul de utilizare: Pasul 1 — In cazul in care utilizati si prezervativ, aplicati prima data prezervativul, apoi scoate inelul din ambalaj. Pasul 2 — Glisati inelul pe penis si pozitionati-l astfel incat sa stimuleze răsuciți penisul parteneri.

Protecția împotriva HIV și ITS

Aveti grija sa nu deteriorati prezervativul atunci cand glisati inelul. Pasul 3 - Apasa butonul de pornire si savurati experienta! Modul de eliminare a bateriilor: Pasul 1 - La sfarsitul ciclului de viata al produsului răsuciți penisul partea proeminenta din inel.

răsuciți penisul fără erecție timp de 30 de ani

Pentru a face acest lucru trebuie sa trageti de partea din cauciuc la deschidere. Pasul 2 - Odata indepartat, introduceti o moneda in fanta de pe partea laterala a partii proeminente a inelului si rasuciti pana părți penis masculin se deschide.

răsuciți penisul ceea ce reduce erecția

Pasul 3 - Scoateti butonul cu cele 2 baterii alcaline si aruncati aceste baterii impreuna cu dispozitivul in locurile special amenajate si autorizate. Important: Acest produs este exclusiv pentru adulti.

  1. In cazuri exceptionale ne rezervam dreptul de a cere plata integrala sau partiala in avans.
  2. Am 26 de ani și am o problemă de erecție
  3. Concor și erecție

Acesta nu este un contraceptiv. Produsul a fost conceput pentru o singura utilizare.

răsuciți penisul vreau o erecție bună

Va rugam sa cititi cu atentie informatiile privind modul de utilizare si de eliminare a produsului. In cazul in care, la utilizarea acestui inel simtiti disconfort si durere, opriti-va si scoateti-l!

A se pastra in loc uscat si racoros, evitand expunerea directa la lumina soarelui.

Prezervativul feminin este o metodă contraceptivă. Prezervativul feminin este o punguță din cauciuc. Punguța are un inel flexibil la ambele capete: un inel exterior subțire și un inel interior mai gros.

Imaginile produselor au caracter informativ, răsuciți penisul pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului imagine, descriere, preț se pot schimba fără notificare prealabilă. Despre noi.

răsuciți penisul dacă penisul este greu  este bine