Saloane Iasi

1

In ultima perioada, saloanele Iasi au devenit nu doar locuri unde mergem sa dam jos celulita ori parul inestetic de pe picioare ci si un loc al socializarii si al dobandirii de incredere in sine.

Frumusetea este o calitate pe care foarte multi oameni isi doresc sa o aiba, dorind sa atraga atentia in mod placut atunci cand cineva ii priveste iar conceptul de frumusete este utilizat sau studiat in domenii vaste, de la arta, sociologie, psihologie sociala sau chiar cultura. Un ideal de frumusete este o entitate admirata de multi sau care poseda caracteristici atribuite pe scara larga frumusetii sau perfectiunii intr-o anumita cultura. Experienta frumusetii implica de multe ori o interpretare a echilibrului si armoniei cu natura, ceea ce poate duce la sentimente de atractie si relaxare emotionala. Deoarece acest lucru poate fi o experienta subiectiva, se spune adesea ca “frumusetea este in ochii privitorului”.

Pentru a fi frumoase in ochii cat mai multor “privitori”, femeile si-au construit un fel de altar, un loc dedicat in exclusivitate lor, un loc in care frumusetea le construieste increderea in sine, iar increderea in sine le amplifica frumusetea: saloanele Iasi. In Iasi, ca peste tot in lume, salonul de frumusete nu mai este doar un loc unde femeile merg sa-si faca parul sau unghiile, devenind, de asemenea, un centru de stiri si barfe, confesiuni si generalitati.

Cu atat mai mult cu cat saloanele din Iasi au investit foarte mult in aspectul interior pentru a oferi clientilor clipe de relaxare unice. Asfel, atunci cand intri intr-un salon de infrumusetare, sunt o multime de lucruri cu care sa-ti ocupi timpul: de la masaje de relaxare la tratamente faciale pentru a-ti curata si purifica pielea, pana la vopsirea unghiilor si chiar tatuarea sprancenelor in timp ce sorbi dintr-un pahar de vin.

Frumusete – Incredere – Succes – Fericire!

Toate femeile merita sa fie apreciate, respectate si admirate. Atunci cand o femeie se ingrijeste de aspectul ei, un lucru uimitor se intampla. Oamenii incep sa-i acorde o atentie deosebita, o asculta, ii cauta compania si ii cer opinia. Ea devine mai increzatoare si acest lucru o face sa arate chiar si mai bine. Cu cat increderea ei creste, la fel creste si respectul pe care ea il primeste la locul de munca, acasa si oriunde.

Cu cat insecuritatea scade, cu atat ea devine mai indrazneata, mai sigura de sine, mai curajoasa. Practic, dincolo de functia practica pe care o au, aceea de a oferi tratamente complexe si eficace, saloanele Iasi iti pot imbunatati viata in orice mod. A te ingriji inseamna sa arati bine, sa-ti faci parul si unghiile, sa ai grija cum te machiezi, sa-ti alegi haine frumoase si pantofi potriviti.

A te ingriji nu tine numai de greutate, varsta sau ten, ci sa iesi din casa aranjata intotdeauna! Iar in afara hainelor si a accesoriilor pe care le porti, parul, unghiile si cosmetica sunt cei trei piloni ai frumusetii.