Tăind penisul, Răzbunarea amantei abandonate: I-a tăiat penisul ibovnicului şi l-a lăsat impotent pe viaţă

dacă erecția este rapidă cauza îndoirii penisului

Ştiri pe aceeaşi temă Devoratoarea de amanţi, cea mai de temut asasină şi macabrul ei secret În anuloamenii legii din oraşul vrâncean Panciu s-au confruntat cu o întâmplare puţin mai ciudată pentru acele vremuri. O femeie din Panciu a ajuns în faţa justiţiei după ce s-a răzbunat pe ibovnicul ei, tăindu-i penisul cu cuţitul.

  1. Daca te afli pe acest site atunci probabil esti in cautarea unor exercitii naturale si usoare pentru a-ti putea mari dimensiunile penisului.
  2. Penis după vârstă
  3. _Взять заключенных_.

Victima, un bărbat pe nume Enache Costea, maistru zidar din Panciu, intrase într-o relaţie cu o femeie, pe nume Ileana Scarlat Pană, care a durat aproximativ trei ani. Întrucât bărbatul avea familie, a decis să pună capăt amorului cu Ileana, care în tot acest timp trăia în concubinaj cu un alt bărbat, pe care-l afişa ca fiind soţul ei.

probleme la bărbații cu erecție abstinență după erecție

Practic, femeia căuta să împace cu farmecele ei cei doi iubiţi, iar pe Enache în mod special, mai cu seamă că tăind penisul zidar o plătea pentru serviciile oferite, promiţându-i în acelaşi timp că-i va clădi cu măiestria sa o casă nouă, cu condiţia ca ibovnica să-şi procure materialele de construcţie.

Odată însă cu încetarea relaţii, femeia şi-a văzut năruit planul de aavea casa promisă, iar în sufletul ei a încolţit ideea răzbunării.

suge penisul din ceea ce erecția s  a înrăutățit

Din documentele de arhivă păstrate la Arhivele Naţionale Vrancea aflăm cu lux de amănunte ce s-a întâmplat în casă între cei doi amanţi.

Ce se întâmplase? Vă mai recomandăm: Devoratoarea de amanţi, cea mai de temut asasină şi macabrul ei secret.

CUM SE RUPE AȚA? Despre PORSCHE și PENIS - SEXUL vs BARZA

Sfârşitul a fost tăind penisul măsura faptelor sale. A fost  condamnată la închisoare pe viaţă, dar în scurt timp a înnebunit în puşcărie şi a murit din cauza unei hemoragii cerebrale înainte de cel De-al Doilea Tăind penisul Mondial.

De-a lungul timpului, omenirea a fost îngrozită de faptele unor femei a căror cruzime depăşeşte orice imaginaţie.

programul penisului cum se face un unguent de erecție

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: citeste totul despre:.