Unghii gel Iasi

1

Secretul unghiilor gel Iasi rezistente, cu o culoare care nu se exfoliaza timp de peste doua saptamani, se afla in manichiura cu gel, din ce in ce mai raspandita in saloanele de infrumusetare.

Toti ne dorim ca unghiile noastre sa fie sanatoase si puternice, sa creasca fara a se rupe sau exfolia pentru a arata grozav tot timpul si fara efort. Dar, unele dintre noi nu sunt atat de norocoase, au unghiile moi sau casante sau pur si simplu, acestea nu par sa creasca. Daca aveti probleme de genul acesta, in primul rand, asigurati-va ca aveti o dieta sanatoasa, ce include consumul minim recomandat de apa, proteine, calciu, acid folic, fier si vitamine. Abia apoi fa-ti o programare la un salon de infrumusetare, pentru a beneficia de miracolul unghiilor gel Iasi.

Unghiile gel Iasi reprezinta una dintre inovatiile cele mai interesante in materie de frumusete din ultimii ani: unghii care dureaza timp de doua saptamani, fara a se ciobi si care nici macar nu au nevoie de timp suplimentar de uscare. Pare de-a dreptul miraculos? Ei bine, miracolul unghiilor cu gel nu lipseste astazi din niciun salon de infrumusetare din Iasi. Unghiile cu gel, vazute initial ca niste extensii ale unghiei naturale, se obtin cu ajutorul unui produs de intarire, care-si face efectul sub o lumina ultravioleta sau a diodelor electroluminiscente. Cu toate acestea, utilizarea recenta a termenului include multe alte servicii care implica ingrijirea unghiilor produse cu gel.


De ce sa alegi manichiura cu gel?

Unghiile cu gel pot permite si celor alergici la substante acrilice sau rasina acrilica sa se bucure de unghii false, lungi, frumoase si ingrijite. Multe femei au declarat ca unghiile cu gel se simt mult mai natural si sunt mai putin rigide decat extensiile cu unghii acrilice. Unghiile cu gel soft sunt usor de curatat cu acetona, atunci cand sunt imbibate timp de aproximativ 8 – 15 minute si astfel nici nu va deteriora unghia naturala. Manichiura cu gel poate dura pana la trei saptamani, fara fisuri, ciobiri sau crapaturi. In plus, acestea confera un finisaj lucios, foarte elegant. De asemenea, unghiile cu gel nu produc niciun miros. Timpul de intarire este foarte rapid atunci cand se utilizeaza lumina cu ultraviolete. O manichiura cu gel inseamna unghii uscate imediat dupa terminarea acestui serviciu, astfel incat nu mai trebuie sa va faceti griji cu privire la murdarirea sau distrugerea lor.

Gelul sustine stralucirea si nu se estompeaza precum lacul de unghii obisnuit. Cu alte cuvinte, manichiura cu gel este revolutionara prin faptul ca ofera unghiei puterea acrilica, insa cu aspect natural. In plus, amestecurile de gel utilizate intr-un astfel de tratament sunt considerate o optiune mai sigura si mai prietenoasa cu mediul decat falsele unghii clasice.