C-așa-i în penis

Ursul penisului, Formular de căutare

cum să îmbunătățiți o erecție erecție după prostatită cronică

Snap O grămadă de mamifere au oase în penis, mai puțin homo sapiens. Odată am văzut doi câini care rămăseseră lipiți pe o plajă, după ce făcuseră sex, și de atunci știu că o erecție de lungă durată nu e neapărat un lucru bun.

Falcon a decis, totuşi, să accepte o propunere ce implică penisul său care măsoară 34, 3 centimetri în erecţie. Singura sa dorinţă a fost ca penisul să fie aşezat între membrul unui urs polar şi al unei balene.

Mamiferele — precum câinii, pisicile, șobolanii și ratonii — au în penis un oscior numit baculum. E un os fin, ușor curbat.

Snap Imagine de pe Flickr de la Spencer Wright În primul rând, îmi ursul penisului rău dacă ați crezut că mă refer la comunitatea ursuleților gay. Să știți că mă refer chiar la urși, la animale. Acum vreo două săptămâni, în revista Zoo Biology a fost publicat un articol scris de o echipă de biologi croați care au studiat o pereche de urși captivi în ultimii zece ani. Cei doi urși cafenii au crescut împreună în captivitate și, deși trebuie să-i credem pe cuvânt pe cercetători că nu i-au influențat în niciun fel și nu i-au învățat să facă sex oral, și-au dezvoltat singuri acest tip de comportament.

Baculum e motivul pentru care câinii respectivi au rămas lipiți după sex și scânceau de durere, în ziua aia pe plajă. Din fericire, oamenii nu mai au un baculum, ceea ce înseamnă că te poți retrage dacă partenerul îți provoacă mai mult durere decât plăcere.

ierburi care cresc erecția penis juvenil

Îi poți mulțumi pentru asta evoluției. Iar noi cercetări ne explică de ce erecțiile oamenilor nu sunt osoase.

  • Forma osului penian[ modificare modificare sursă ] Osul penian la câine Osul penian este un os heterotopic, adică nu este legat de restul scheletului.
  • Știința a aflat de ce urșii își fac sex oral unii altora
  • Os penian - Wikipedia
  • ​De ce nu ai oase în penis, deși alte mamifere au
  • Cel mai mare penis, exponat într-un muzeu după ce posesorul va răposa | madlenenailbar.ro
  • Dar să vă zic despre studiul ăsta, desigur efectuat de niște cercetători britanici.

Cu ajutorul unei tehnologii revoluționare numită filogenetica bayesiană, o echipă de ursul penisului University College London a urmărit evoluția osului baculum la mamifere și primate asociate cu omul de-a lungul istoriei. Filogenetica analizează cum e distribuită o anumită trăsătură, precum baculumul, la speciile vii — ca un fel de arbore ursul penisului. Deci, dacă știi cum se înrudesc anumite primate, poți studia lucrurile în lumina tiparului din care s-au tras și poți face precizeri despre evoluția lor.

Ep. 34-Mărimea contează!

A descoperit că ființele umane și-au pierdut baculumul aproximativ acum șase milioane de ani, când s-au desprins de cimpanzei și bonobo, în sens evoluționar. Am întrebat-o ce scop are baculumul. Practic, cu cât penisul masculului stă mai mult înăuntrul femelei, cu atât sunt mai multe șanse ca specia să aibă un baculum care să-i mențină erecția.

când un bărbat are relații sexuale  îi cade penisul ceva a apărut în penis

Osul penisului e echivalentul evoluționist al unui prezervativ super safe uns cu gel anestezic. Dar dacă un bărbat trebuie doar să fertilizeze o femeie, în majoritatea cazurilor poate face asta foarte rapid.

Misteriosul caz al urșilor uciși, fără organe genitale, descoperiți în jungla indiană. Afacerea necurată ieșită la lumină Bărbatul, cunoscut sub numele de Yarlen, era fugar de ani buni.