Știință, Tehnologie, Internet, Gadgeturi

Vierme penis. Forma penisului

The Penis Extension Clinic

Tweet Snap Hei, eu sunt Dr. Mona Moore. Evident, ăsta nu este numele meu real, dar sunt medic pe bune. Totuși, să nu vă fie milă de mine, pentru că întotdeauna voi avea un loc de muncă, un apartament de zece ori mai mare vierme penis al vostru și dreptul să vă spun ce să faceți, pur și simplu pentru că întotdeauna știu ce e mai bine.

  • Abonamente Penisul — noțiuni de anatomie si fiziologie Penisul este un organ genital masculin extern, care are rol atât în reproducere, cât și în micțiune.
  • Nu vă mai îndesaţi chestii în penis!
  • Stimularea prostatei în timpul erecției
  • Viermele care copulează fără penis Autor: Alexandru Voiculescu
  • O CIUDĂŢENIE a naturii! Viermele care copulează fără penis - madlenenailbar.ro

Acum, bucurați-vă de rubrica mea! Eu n-am penis, aşa că poate mi-e cam greu să înţeleg, dar singura dată când mi-a băgat cineva ceva în uretră a fost pentru un control antidoping, iar atunci era să-i dau medicului un şut la momiţe. E dureros, vierme penis, categoric non-erotic. Totuşi pe unii fix chestia asta îi excită, deşi o regretă imediat după ce-o fac.

Odată am avut ca pacient un bărbat de 45 de ani care a intrat cu o barbă zburlită şi o expresie chinuită, care se plângea de dificultăţi urinare — adică nu se putea pişa şi asta îl durea.

Creaturile care au invadat o plajă din California. Forma lor a creat isterie pe internet

Aşa că i-am băgat un tub în penis ca să se scurgă urina şi l-am trimis la Radiografie. Am văzut că avea nişte umflături pe vezică, aşa c-am crezut că e în ultimul stadiu al cancerului vezical. I-am spus că urmează să fie dus la chirurgie unde un doctor îi va introduce o vierme penis video pe uretră ca să vedem ce are acolo — tot n-a zis nimic.

vierme penis

După ce i-am inserat camera în vezică am rămas cu toţii şocaţi. Alea nu erau tumori canceroase pe vezica lui, ci nişte viermi care se foiau continuu. Tipul avea o orgie de viermi în vezică.

vierme penis

Se pare că lui îi place să pescuiască în fiecare duminică şi, în timp ce aşteaptă să muşte ceva, el îşi mai îndesa câte un viermişor pe vârful pulii, pentru că îl excita senzaţia.

N-am înţeles niciodată pescuitul sau sexul cu animaledar sunt destul de sigur că îndesarea momelii vii pe penis nu e o metodă vierme penis ca să prinzi un peşte.

„E ca un vierme care creşte în penisul meu şi sângerez încontinuu!” DESTĂINUIRE-ŞOC a unui bărbat

A fost prima dată când am văzut viermi. Totuşi eram deja obişnuită cu beţe, stilouri, chiar şi termometre, unde excitaţia uretrei e mai importantă decât riscul de muri tăiat de cioburi sau otrăvit cu mercur. Unui puşti i-am găsit un cablu acolo. Îl folosea ca vierme penis se masturbeze, dar capătul s-a dat peste cap pe interior şi i-a rupt pielea la ieşire. Nu sunt numai băieţii o fac.

  • Folosind microscopul electronic, cercetătorii Universității Cambridge au studiat dentiția specimenelor fosile și au descris o nouă specie: Ottoia tricuspida.
  • Viermele-penis, o delicatesă în Japonia
  • Fără erecție la farmacie
  • Creaturile care au invadat o plajă din California.
  • Mii de „pești-penis” au eșuat pe o plajă din California

Am găsit şi o fată cu rimelul blocat acolo. Alta vârâse capul cu peria primul, aşa că, atunci când a încercat să-l scoată s-a blocat acolo şi a fost nevoie să-l vierme penis prin operaţie. Cele mai tari sunt scuzele lor penale şi mie îmi place să-i fac să-mi dea cât mai multe detalii.

O CIUDĂŢENIE a naturii! Viermele care copulează fără penis

Cum să vierme penis că peştele tău auriu s-a vârât singur acolo?! Asta mi-a zis un adolscent din India care zice că-şi ţinea peştele în mână în timp ce-i curăţă acvariul. S-a dus să se pişe — cu peştele încă viu în mână — şi i-a alunecat dihania fix în vârful vierme penis.

E adevărat că va avea un viitor luminos în cluburile de sex tailandeze, dar asta doar dacă învaţă să catapulteze peştele din pulă fix în cocktailurile dubioşilor de acolo. Se pare că el încerca să ajungă la prostată aşa, că auzise că-i va provoca un orgasm instant. După tipul cu viermii am decis să analizez situaţia.

Nu vă mai îndesaţi chestii în penis!

Mă simţeam ca o şcolăriţă naivă care caută ceva prin dicţionar. Oare vierme penis scoate obiectul vierme penis să ejaculeze? Oare îţi lărgeşte gaura şi începe să ţi se scurgă sperma pe crac incontrolabil? Există vreun alt motiv în afară de boală psihică, pentru care i-ar plăcea cuiva aşa ceva?

vierme penis

Astfel am aflat că există tone de forumuri despre ce lubrifiant să foloseşti. Există şi aparate speciale pe care să ţi le vâri acolo, betigaşe metalice de de lire sterline, care se dilată după inserţie.

vierme penis

Există chiar şi variante de lux cu diamante şi aur. Aşadar, dacă sunteţi nişte devianţi sexuali, care s-au plictisit să-şi vâre chestii pe cur, aţi face bine să investiţi în astea, ca să nu mai mă obligaţi pe mine să vă admir puroiul pişăcios. Traducerea: Mihai Popescu.